Pramoniniai šaldytuvai – būtinas kiekvienos viešojo maitinimo įstaigos atributas, be kurio neįsivaizduojamas efektyvus ir nepertraukiamas virtuvės darbas. Todėl jie turi būti ne tik funkcionalūs, bet ir patikimi... Skaityti
Pramoniniai šaldikliai – tai specialiai komerciniams tikslams sukurta ir pagaminta šaldymo įranga, atitinkanti aukščiausius kokybės reikalavimus ir užtikrinanti našų profesionalios virtuvės darbą. Šie įrenginiai... Skaityti
Komerciniai ledo generatoriai – viešojo maitinimo įstaigoms skirti įrenginiai, be kurių šiandien neįsivaizduojamas beveik nė vienos kavinės, baro, restorano, užkandinės ar kitos maitinimo įstaigos darbas... Skaityti
Smūginiai šaldikliai – tai įrenginiai, skirti greitai ir saugiai užšaldyti maistą. Tokia įranga jau seniai atrado savo vietą viso pasaulio viešojo maitinimo įstaigose. Vis dėlto renkantis ją visų pirma svarbu... Skaityti
Baro šaldytuvai – būtinas kiekvieno šiuolaikinio baro atributas. Todėl siekiant sklandaus komercinės virtuvės darbo ir operatyvaus klientų aptarnavimo, būtina pasirinkti tokius šaldymo įrenginius, kurie atitinka aukščiausius... Skaityti
Šaldomi stalai – idealus šaldymo sprendimas viešojo maitinimo įstaigoms, palengvinantis maisto gamybos procesą ir užtikrinantis gaminamų patiekalų kokybę. Kadangi tai įrenginiai, naudojami kasdieniame virtuvės... Skaityti
Konvekcinės krosnys – tai beveik kiekvienoje komercinėje virtuvėje naudojami įrenginiai, užtikrinantys patogų ir kokybišką maisto gaminimo procesą. Be to, šiose krosnyse maistas... Skaityti
Konditerinės krosnys – tai specialiai kepykloms, picerijoms, kavinėms ir kitoms viešojo maitinimo įstaigoms sukurti įrenginiai, užtikrinantys sklandų įvairių kepinių gamybos procesą. Šios krosnys tinka... Skaityti
Gruzdintuvės komercinėms virtuvėms – tai įvairių rūšių traškiems kepiniams gaminti skirta įranga. Šie kompaktiški ir patogūs įrenginiai sėkmingai naudojami viso pasaulio restoranuose, kavinėse, užkandinėse, baruose ir kitose... Skaityti
Viryklės – tai patogus ir praktiškas įrenginys, be kurio neįsivaizduojamas nė vienos komercinės virtuvės darbas. Verdant, kepant, troškinant ar kitaip gaminant įvairius patiekalus, viryklės yra nepakeičiamas... Skaityti
Kepimo plokštumos – tai viešojo maitinimo sektoriui skirti galingi įrenginiai, palengvinantys ir pagreitinantys kasdienius maisto gaminimo darbus komercinėje virtuvėje. Kavinėms, restoranams... Skaityti
Profesionalios daržovių pjaustyklės – itin reikalingi ir praktiški prietaisai, randantys vietą bet kurioje viešojo maitinimo įstaigoje. Jos palengvina maisto gamybos procesą, padeda taupyti laiką ir operatyviau aptarnauti... Skaityti
Profesionalioje virtuvėje mėsmalės jau seniai tapo nepakeičiama darbo priemone. Tai funkcionalūs įrenginiai, palengvinantys ir pagreitinantys darbo procesą. Kokybišką įrangą viešojo maitinimo įstaigoms tiekianti... Skaityti
Planetarinės maišyklės – tai galingi ir pažangūs įrenginiai, skirti didelėms maitinimo įstaigoms ir leidžiantys paruošti didelius kiekius tešlos (biskvitinės, mielinės, trapios ir kt.) ar pagaminti plaktos... Skaityti
Spiralinės maišyklės – puikus pagalbininkas kepykloje, picerijoje, cukrainėje, kavinėje ar kitoje viešojo maitinimo įstaigoje. Jos skirtos duonos, picos, bandelių ar kitų kepinių tešlai maišyti. Spiralinės maišyklės... Skaityti
Viešojo maitinimo įstaigoms skirti vakuumatoriai – tai įrenginiai, padedantys kuo ilgiau išlaikyti šviežius maisto produktus ir išsaugoti jų maistines savybes. Vakuumavimo mašinos išsiurbia visą... Skaityti
Pobarinės indaplovės stiklui – itin patogūs ir praktiški įrenginiai, skirti mažai erdvės turintiems restoranams, kavinėms, barams ar kitoms viešojo maitinimo įstaigoms. Pagrindinis jų privalumas... Skaityti
Pobarinės indaplovės – viešojo maitinimo sektoriui skirti įrenginiai, išsiskiriantys kompaktiškumu ir patogumu. Dažniausiai jos pasirenkamos tuomet, kai restorane ar kavinėje yra nedaug... Skaityti
Kupolinės indaplovės – idealus pasirinkimas viešojo maitinimo įstaigai, ieškančiai našiai veikiančios ir kompaktiškos indaplovės. Todėl šiuos įrenginius dažnai renkasi tokios komercinės virtuvės, kurioms... Skaityti
Tunelinės indaplovės – tai nepakeičiami pagalbininkai nuolatos plaunant didelius indų kiekius. Jos skirtos maitinimo įstaigoms, aptarnaujančioms itin didelius klientų srautus, kai norima išplauti keletą indų partijų per vieną... Skaityti
Kebabų griliai – tai pagrindinis kebabinių darbo įrankis, skirtas greitam ir lengvam maisto paruošimui. Pasikonsultavus su specialistais ir pasirinkus tinkamiausią įrenginį, darbas virtuvėje vyks sklandžiai... Skaityti
Pramoniniai kontaktiniai griliai – tai galingi prietaisai, kuriuose naudojamas kaitinamųjų paviršių ir spaudimo derinys greitam maisto paruošimui. Rinkoje siūlomi vienpusiai arba dvipusiai prietaisai, tinkantys... Skaityti