Kebabų griliai – tai pagrindinis kebabinių darbo įrankis, skirtas greitam ir lengvam maisto paruošimui. Pasikonsultavus su specialistais ir pasirinkus tinkamiausią įrenginį, darbas virtuvėje vyks sklandžiai ir produktyviai.
Viešojo maitinimo sektoriui siūlomi dviejų rūšių kebabų griliai – dujiniai ir elektriniai. Tiek vieni, tiek kiti užtikrina tolygų kepimo procesą, todėl mėsa gerai iškepa, būna minkšta ir išsaugo savo maistines savybes.
Renkantis grilių, svarbu atsižvelgti ir į įrenginio našumą. Jis lemia, kiek kilogramų mėsos grilyje telpa ir kiek jos galima iškepti per pamainą ar darbo dieną. Gamintojai siūlo tiek kelias dešimtis, tiek daugiau nei šimtą kilogramų mėsos talpinančių komercinių įrenginių.
Pagrindinis skirtumas tarp jų – kaina ir gamybos sąnaudos. Elektriniai kebabų griliai dažniausiai yra brangesni, tačiau pasižymi patogesne eksploatacija – nereikalingas dujų šaltinis. Tačiau jei kebabinių įrangą naudosite ten, kur dujos jau įvestos, taupysite elektros sąnaudas.
Kebabų griliai – patogūs įrenginiai, kuriuos galima naudoti tiek didelėje virtuvėje, tiek nedideliame kebabų kioske. Be to, jie itin patogiai ir paprastai valdomi, todėl nereikalauja papildomų išlaidų ir laiko personalo apmokymui.
Patogų grilių naudojimą lemia ir medžiagos, iš kurių jie gaminami. Profesionalūs gamintojai dažniausiai renkasi itin aukštos kokybės nerūdijantį plieną. Tai užtikrina patogų valymą ir lengvą priežiūrą. Be to, tokie kebabų griliai išlaiko patrauklų estetinį vaizdą net ir po ilgo naudojimo.
Kilus klausimų dėl grilių ir kitos kebebinių įrangos naudojimo, kreipkitės į kvalifikuotų ir patyrusių UAB „Audores“ specialistų komandą, kuri visada pasiruošusi pakonsultuoti, atsakyti į kilusius klausimus, pasidalinti sukaupta patirtimi ir pasiūlyti geriausią sprendimą. UAB „Audores“ atstovauja visame pasaulyje gerai žinomam grilių gamintojui „Potis“, taip pat teikia įrenginių techninės priežiūros ir remonto paslaugas visoje Lietuvoje.