Restoranų įranga
„Fimar“ – pasaulyje lyderiaujanti Italijos bendrovė, jau daugiau nei 40 metų gaminanti profesionalią viešojo maitinimo įrangą svetingumo pramonei. Jos kryptis – tvirti, ilgai tarnaujantys komercinių virtuvių prietaisai restoranams, barams, bistro ir kitoms įstaigoms, siekiančioms efektyvaus maisto ruošimo proceso. Gausų „Fimar“ asortimentą galima skirstyti į keletą kategorijų: tai įranga mėsos apdorojimui (būtent mėsmalė buvo pirmasis „Fimar“ gaminys); smulkinimo darbus atliekančios mašinos – daržovių pjaustyklės, bulviaskutės ir kiti laiką taupantys prietaisai; maisto virimo linija – nuo tradicinių elektrinių krosnelių iki moderniausių „Sous-Vide“ cirkuliatorių; taip pat užkandžių bei gėrimų gaminimo įrenginiai – gruzdintuvės, skrudintuvai, įvairūs plakikliai. Be abejo, kaipgi be itališko maisto? Puoselėdama gastronominį savo krašto paveldą, „Fimar“ siūlo tešlos kočiokles, šviežių makaronų aparatus ir daugybę kitų prietaisų, skirtų tradiciniams italų patiekalams – pastai, kepiniams bei picoms.