Kuriant restoraną, kavinę, barą ar kitą maitinimo įstaigą, neretai į pagalbą pasitelkiama nestandartinės įrangos gamyba. Tai galimybė susikurti norimą restoraną bet kurioje vietoje prie jos taikant ir derinant reikiamo dydžio ir dizaino nerūdijančio plieno gaminius: stalus indaplovėms, baro įrangą, darbo stalus, įvairias lentynas ir t. t.
Specialiai komercinėms virtuvėms skirtų nerūdijančio plieno gaminių privalumai:
UAB „Audores“, bendradarbiaudama su profesionaliais gamintojais, siūlo klientams individualius jų poreikius atitinkančių kokybiškų gaminių ir taip prisideda prie įmonės veiklos efektyvumo bei prestižo didinimo.
Bet kokio nestandartinio gaminio užsakymas prasideda nuo kliento poreikių išsiaiškinimo ir konsultacijų. Tai vienas svarbiausių darbo etapų, kurio metu siekiame ne tik suprasti, kokie kliento lūkesčiai, bet ir išsamiau susipažinti su jo darbo specifika bei kasdienybe, kad galėtume pasiūlyti itin patogių, praktiškų ir geriausiai poreikius atitinkančių gaminių.
Be to, verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad gamybos procese taikome modernias technologijas, dažnai jas tobuliname, sekame naujoves ir pasaulines tendencijas, nes sparčiai besivystančios technologijos ir gebėjimas išnaudoti jas gamyboje suteikia klientui galimybę gauti iš tiekėjo itin aukštos kokybės prekę.
Svarbu pabrėžti ir tai, kad visi mūsų gaminiai yra itin tvirti ir ilgaamžiai, lengvai prižiūrimi ir valomi, taip pat estetiški ir ekonomiški. Tai užtikrina nerūdijantis plienas, kurį naudojame gamybos procese.
Išsiaiškinus kliento poreikius ir išsamiai aptarus visas detales, pradedami pirmieji gamybos darbai. Bendradarbiaudami su profesionalių inžinierių, architektų, dizainerių komanda, paruošiame ir pateikiame klientui visus reikalingus projektus ir brėžinius, o prireikus pasiūlome ir 3D brėžinių.
Aptardami ir derindami gaminių charakteristikas, stengiamės atsižvelgti į šiuos pagrindinius kriterijus:
Kai nestandartinės įrangos gamyba baigta, laukia kitas žingsnis – gaminių pristatymas ir sumontavimas. Su mumis šie darbai vyksta sklandžiai ir operatyviai. Be to, klientams pasiūlome dar daugiau: jie konsultuojami iškilus klausimų, o prireikus atnaujinti restoraną ar išplėsti jų tinklą, nesunkiai prideriname gaminius prie jau esamos infrastruktūros bei kuriamo stiliaus.