Spiralinės maišyklės – puikus pagalbininkas kepykloje, picerijoje, cukrainėje, kavinėje ar kitoje viešojo maitinimo įstaigoje. Jos skirtos duonos, picos, bandelių ar kitų kepinių tešlai maišyti. Spiralinės maišyklės palengvina komercinės virtuvės veiklą ir pagreitina kasdienį personalo darbą.
UAB „Audores“, daugiau nei dešimtmetį tiekianti įrangą viešojo maitinimo sektoriui ir siūlanti vieną plačiausių asortimentų Lietuvoje, atstovauja tokiems spiralinių maišyklių gamintojams kaip „Fimar“, GGF, „Sirman“ ir kt. Įmonė taip pat konsultuoja įrangos naudojimo klausimais, teikia profesionalias techninės priežiūros ir remonto paslaugas.
Prieš renkantis spiralines maišykles, būtina įvertinti maitinimo įstaigos darbo apimtis ir pobūdį. Tai padeda užtikrinti, kad įsigyta įranga veiks produktyviai ir leis efektyviai naudoti tiek laiko, tiek energijos išteklius. Atsižvelgus į tai pasirenkamos atitinkamo galingumo spiralinės maišyklės. Be to, maišyklės skiriasi ir savo talpa, t. y. maišomos tešlos kiekiu. Įvertinus planuojamus virtuvės darbus, galima rinktis nuo 5 iki 200 ir daugiau kilogramų talpos dubenis.
Profesionalių spiralinių maišyklių darbo našumą užtikrina ir platus jų funkcionalumas. Lengvai prie įrenginių derinami priedai, tokie kaip plakikliai, spiraliniai tešlos kabliai ir kt., išplečia įrenginio funkcionalumą ir padeda tenkina individualius klientų poreikius.
Dar vienas svarbus kriterijus vertinant spiralinių maišyklių darbą – įvairios detalės, kurios palengvina įrangos naudojimą ir užtikrina komfortą kasdieniame darbe.
Jei kyla klausimų dėl spiralinių maišyklių pasirinkimo, naudojimo ar priežiūros, UAB „Audores“ specialistų komanda visada pasiruošusi suteikti visokeriopą pagalbą ir pakonsultuoti.