Nerandate reikiamos įrangos? Susisiekite ir gaukite komercinį pasiūlymą per 24 val.
AUKŠTOS KOKYBĖS PROFESIONALI ĮRANGA
NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE
MŪSŲ SERVISO KOMANDA KVALIFIKUOTI SPECIALISTAI
IŠSKIRTINIS DĖMESYS MŪSŲ KLIENTAMS
AUDORES > AUDORES pataria

Kebabų griliai

Kebabų griliai – viena svarbiausių kebabinių darbo priemonių

Kebabų griliai – tai pagrindinis kebabinių darbo įrankis, skirtas greitam ir lengvam maisto paruošimui. Pasikonsultavus su specialistais ir pasirinkus tinkamiausią įrenginį, darbas virtuvėje vyks sklandžiai ir produktyviai.

Kebabų grilių tipai

Viešojo maitinimo sektoriui siūlomi dviejų rūšių kebabų griliai – dujiniai ir elektriniai. Tiek vieni, tiek kiti užtikrina tolygų kepimo procesą, todėl mėsa gerai iškepa, būna minkšta ir išsaugo savo maistines savybes.

  • Dujiniuose aparatuose kepimui naudojamos suskystintosios arba gamtinės dujos. Dujiniai kebabų griliai, prijungti prie energijos šaltinių, gali turėti individualius elektrinius elementus, kuriuos galima reguliuoti atskirai.
  • Elektriniai kebabų griliai veikia dar paprasčiau – tiesiog pastatomi norimoje vietoje ir įjungiami į maitinimo lizdą. Tačiau tokių aparatų eksploatacija šiek tiek brangesnė nei dujinių.

Skiriasi našumu ir dydžiu

Renkantis grilių, svarbu atsižvelgti ir į įrenginio našumą. Jis lemia, kiek kilogramų mėsos grilyje telpa ir kiek jos galima iškepti per pamainą ar darbo dieną. Gamintojai siūlo tiek kelias dešimtis, tiek daugiau nei šimtą kilogramų mėsos talpinančių komercinių įrenginių.

Pagrindinis skirtumas tarp jų – kaina ir gamybos sąnaudos. Elektriniai kebabų griliai dažniausiai yra brangesni, tačiau pasižymi patogesne eksploatacija – nereikalingas dujų šaltinis. Tačiau jei kebabinių įrangą naudosite ten, kur dujos jau įvestos, taupysite elektros sąnaudas.

Paprastas ir patogus naudojimas

Kebabų griliai – patogūs įrenginiai, kuriuos galima naudoti tiek didelėje virtuvėje, tiek nedideliame kebabų kioske. Be to, jie itin patogiai ir paprastai valdomi, todėl nereikalauja papildomų išlaidų ir laiko personalo apmokymui.

Patogų grilių naudojimą lemia ir medžiagos, iš kurių jie gaminami. Profesionalūs gamintojai dažniausiai renkasi itin aukštos kokybės nerūdijantį plieną. Tai užtikrina patogų valymą ir lengvą priežiūrą. Be to, tokie kebabų griliai išlaiko patrauklų estetinį vaizdą net ir po ilgo naudojimo.

Kilus klausimų dėl grilių ir kitos kebebinių įrangos naudojimo, kreipkitės į kvalifikuotų ir patyrusių UAB „Audores“ specialistų komandą, kuri visada pasiruošusi pakonsultuoti, atsakyti į kilusius klausimus, pasidalinti sukaupta patirtimi ir pasiūlyti geriausią sprendimą. UAB „Audores“ atstovauja visame pasaulyje gerai žinomam grilių gamintojui „Potis“, taip pat teikia įrenginių techninės priežiūros ir remonto paslaugas visoje Lietuvoje.