Nerandate reikiamos įrangos? Susisiekite ir gaukite komercinį pasiūlymą per 24 val.
AUKŠTOS KOKYBĖS PROFESIONALI ĮRANGA
NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE
MŪSŲ SERVISO KOMANDA KVALIFIKUOTI SPECIALISTAI
IŠSKIRTINIS DĖMESYS MŪSŲ KLIENTAMS
AUDORES > AUDORES pataria

Konvekcinės krosnys

Konvekcinės krosnys – patogiam ir kokybiškam maisto gaminimui

Konvekcinės krosnys – tai beveik kiekvienoje komercinėje virtuvėje naudojami įrenginiai, užtikrinantys patogų ir kokybišką maisto gaminimo procesą. Be to, šiose krosnyse maistas gaminamas kur kas greičiau nei įprastuose įrenginiuose, o specialios ventiliavimo sistemos užtikrina tolygų maisto produktų kepimą.

Patikimų ir profesionalių gamintojų konvekcinės krosnys – ilgaamžiai ir patvarūs virtuvės įrenginiai. Protingai pasirinkus ir tinkamai naudojant, jie gali tarnauti 20 ir daugiau metų. Renkantis krosnį, specialistai rekomenduoja atkreipti dėmesį į gamintoją. Tik patyrusių, profesionalių ir pasaulyje žinomų kompanijų konvekcinės krosnys gali užtikrinti sklandų veikimą ir patogų darbą.

Viešojo maitinimo sektoriui įrangą tiekianti UAB „Audores“ atstovauja šiems konvekcinių krosnių gamintojams kaip „Palux“, „Primax“, „Piron“, „Bartscher“, „Rational“, „Unox“, „Zanussi“ ir kt. Tai aukštos kokybės gaminiai, sukurti specialiai komerciniam naudojimui.

Tinka ir mažiems, ir dideliems

Konvekcinės krosnys skiriasi savo dydžiu ir galingumu, tad prieš perkant reiktų gerai apgalvoti, kiek ir kam jos bus naudojamos.

Karšto oro srovės, cirkuliuojančios kamerų viduje, leidžia šioms krosnims kepti ar atšildyti net labai didelius maisto kiekius. Taigi, pasirinkę didelę konvekcinę krosnį galite vienu metu gaminti daug maisto ir taip taupyti laiką bei energijos išteklius. Nedaug vienu metu gaminančioms maitinimo įstaigoms derėtų rinktis mažesnes ir ne tokias galingas krosnis.

Patogus valdymas

Kadangi konvekcinės krosnys komercinės virtuvės darbe naudojamos beveik kasdien, jos turi būti itin patogios.

Komfortą užtikrina patogūs elektroniniai valdymo skydeliai, kuriuose galima ne tik stebėti temperatūrą ar laiką, bet ir išsaugoti įvairias kepimo programas. Tai leidžia taupyti laiką, nes kitąkart gaminant tą patį patiekalą, nebereikia rūpintis proceso priežiūra, telieka tik pasirinkti norimą jau anksčiau susikurtą ir išsaugotą kepimo programą.

Profesionali techninė priežiūra

Sklandus viešojo maitinimo įstaigos virtuvės darbas neįsivaizduojamas be nuolatinės konvekcinių krosnių techninės priežiūros. Kvalifikuotų ir patyrusių UAB „Audores“ specialistų komanda visada pasiruošusi pakonsultuoti, atsakyti į kilusius klausimus, pasidalinti sukaupta patirtimi ir pasiūlyti geriausią sprendimą.

Bendradarbiavimas su populiariausiais konvekcinių krosnių gamintojais užtikrina klientams operatyvų atsarginių dalių tiekimą ir remontą bei greitą problemos sprendimą visoje Lietuvoje.