Nerandate reikiamos įrangos? Susisiekite ir gaukite komercinį pasiūlymą per 24 val.
AUKŠTOS KOKYBĖS PROFESIONALI ĮRANGA
NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE
MŪSŲ SERVISO KOMANDA KVALIFIKUOTI SPECIALISTAI
IŠSKIRTINIS DĖMESYS MŪSŲ KLIENTAMS

Įgyvendinti projektai

Banketų ruošimas ir aptarnavimas „SERVANTAS“

Prekės ženklas „Servantas“, atstovaujamas bendrovės „Horeca Consulting“, – tai įvairių banketų ir furšetų stalų serviravimas, puošimas bei aptarnavimas. Projekto metu įrengtas modernus vientisas kompanijos PALUX stalviršis. Jame, atsižvelgus į kliento pageidavimus, integruoti visi kasdieniam darbui reikalingi įrenginiai. Efektyvų darbą ir spindinčią švarą virtuvėje taip pat užtikrina itin universali, galinga ir tuo pat metu ekonomiška bei kompaktiška indaplovė GRANULE SMART. Kokybiškam „Servantas“ svečių aptarnavimui sumontuotos premium klasės PALUX konvekcinės krosnys ir autoklavas, o patogumą virtuvėje garantuoja kompanijos NOVAMETA nerūdijančio plieno gaminiai.

SERVANTAS

Restoranas „Sushi out“

Sušių gerbėjus Palangoje kokybiška žuvimi ir gurmaniškais skonių deriniais lepinantys „Sushi out“ savo restorano virtuvei pasirinko AUDORES tiekiamą virtuvės ir baro įrangą. Kad „Sushi out“ virtuvės darbuotojai galėtų pagaminti šviežią maistą ir esant didžiausiems poilsiautojų srautams, restorano virtuvėje įrengėme modernius sprendimus – įdiegėme SAMAREF šaldymo prietaisus, galingą KASTEL ledo generatorių, BARTSCHER ryžių puodus ir indukcines kaitlentes bei pažangią MACH plovimo įrangą. Su „Sushi out“ pasirinktais sprendimais susipažinkite žiūrėdami projekto vaizdo įrašą.

Sushi out

Restoranas „Lunch‘up“

Lunch‘Up — tai modernus restoranų tinklas, skirtas skubantiems ir dirbantiems asmenims, norintiems gauti maksimalią maisto kokybę skaniai ir greitai papietauti. Įprasta, kad dirbantis asmuo turi vidutiniškai 1 valandą skirtą pietų pertraukai. Lunch‘Up pritaikytas, kad pietums sugaištumėte kuo trumpesnį laiką — apie 15min. —, o likusį laisvą pietų pertraukos laiką skirtumėt kitoms veikloms. Kad būtų galima pasiekti tokių efektyvių rezultatų, buvo pasitelktas maksimalus virtuvės organizavimas ir technologinių inovacijų įdiegimas. Įdomu, kaip vyksta visas procesas?

Lankytojas užsisako maistą planšetiniu kompiuteriu ir jau po vienos minutės ar dar greičiau gali pasiimti savo patiekalą, kuris atkeliauja konvejeriu. Svarbu pabrėžti, kad tai nėra tiesiog pašildomi pusfabrikačiai, visas maistas atkeliauja tiesiai nuo konvekcinių krosnių, pramoninių viryklių. O ir maisto produktai yra kruopščiai atrinkti ir kokybiški. Mūsų užduotis — modernumas ir efektyvumas. Atsižvelgiant į tai, kad lankytojų srautas yra didelis, o restorano plotas yra mažesnis, buvo svarbu maksimaliai išnaudoti turimą erdvę ir užtikrinti platų virtuvės įrangos asortimentą: pramoninius šaldytuvus, šaldiklius, indukcines virykles, konvekcines krosnis ir kitą įrangą. Itin svarbus aspektas buvo užtikrinti tinkamą garų surinkimą.

Sujungus visus šiuos procesus ir išgryninus idėjas, pasiekėme norimus rezultatus. Džiaugiamės prisidėję prie šios idėjos įgyvendinimo. Tikime, kad kokybiško ir greito maisto restoranai Lunch up ateityje tik augs, o mes taip pat galėsime prisidėti prie tolimesnio projekto vystymo!

Lunch UP

„Baltas tiltas food hall“

Tai įvairių restoranų erdvė Vilniuje ant „Baltojo tilto“. Nuo šiol šis tiltas ne tik aktyvaus laisvalaikio zona, bet ir nauja sostinės gastronomijos erdvė, skirta tiek skubantiems ir dirbantiems asmenims, norintiems skaniai ir greitai papietauti, tiek įspūdingoms draugų vakarienėms ar kokteilių vakarui mieste. Tai vieta, kurioje susipina skirtingos pasaulio virtuvės ir geriausi skoniai. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie šio projekto įgyvendinimo įrengdami virtuvės įrangą daugeliui restoranų po vienu stogu. Bendradarbiaudami su virtuvės savininkais bei šefais sumontavome pasaulyje gerai žinomų gamintojų įrangą, tokią kaip „Fimar“ ar „Asber“ bei daugelį kitų, kuri savo kokybe ir patvarumu užtikrina sklandžią maisto halės veiklą.

Restoranas „Flow“

Įspūdingo kraštovaizdžio apsuptyje įsikūręs viešbutis - tradicijas ir svetingumo kultūrą puoselėjantis Plungės miesto deimantas. Oginskių dvaro ansamblio pašonėje savo vietą rado ir prabangus, unikalaus dizaino ir jaukumo restoranas ,,Flow”, pro kurio langus atsiveria vaizdas į krioklį. Restoranas pasižymi ne tik autentika ir prabanga alsuojančiu interjeru, bet ir nepriekaištinga virtuve, kurioje siūlo pasaulio virtuvių skonių įkvėptus patiekalus. Restorane sumontuota pasaulyje gerai žinomų gamintojų įranga, tokių kaip „Palux“, „Asber“, „ATA“, „Mach“ ir daugelis kitų, kuri savo kokybe ir patvarumu užtikrina sklandžią restorano veiklą. Mūsų komandai buvo patikėta išties atsakinga užduotis – sustatyti įrangą taip, kad kiekvienas profesionalios virtuvės plotas būtų išnaudotas produktyviai.

Oginski

Restoranas „AMANDUS“

Bohemiškajame Užupyje esantis AMANDUS restoranas jau užkariavo išrankiausių gurmanų širdis skandinaviškos virtuvės kulinariniais šedevrais. Iš viso pasaulio atvykstantys lankytojai čia ne tik gali pamiršti dienos rūpesčius, bet ir mėgautis virtuvės šefo Deivydo Praspaliausko, ne kartą išrinkto geriausiu Lietuvos šefu, kuriamais patiekalais. Nuostabius ir išskirtinius skonius AMANDUS virtuvėje padeda kurti profesionali, pasaulyje žinomų ir vertinamų kompanijų „Palux“, „Asber“, „Lavezzini“ ir kitų gamintojų virtuvės įrengimai. Restorano virtuvės širdis – konvekcinė krosnis PALUX. Ši konvekcinė krosnis ir kita AMANDUS virtuvės įranga ne tik padeda visuomet išlaikyti tą pačią ruošiamų patiekalų kokybę, bet ir garantuoja maisto gaminimą be jokių siurprizų. Patiekalas visuomet bus toks, kokio jo tikisi virtuvės šefas ir, žinoma, restorano klientai – kokybiškas ir kvepiantis tikrais namais. „Man svarbu gaminti ne tik skaniai, bet ir įdomiai. „Amandus“ virtuvė yra ta vieta, kurioje pritaikau savo žinias, patirtį, ten kasdien ir dirbu, ir improvizuodamas žaidžiu. „Amandus“ virtuvė – tokia, kokia patinka man, tokia, kuri, tikiu, labiausiai džiugina svečią“, – sako D. Praspaliauskas.

AMANDUS

Restoranas „SUGAMOUR“

Tai prabangus rafinuotos elegancijos restoranas Kauno „Akropolyje“, išsiskiriantis nepakartojamu ir įspūdingu interjeru. Jo apsuptyje lankytojai gali pasimėgauti ne tik geriausių virtuvės meistrų kuriamais desertais, bet ir gurmaniškais pusryčiais, sočiais pietumis ar gardžia vakariene. Nepriekaištingus ir svaiginančius skonius „Sugamour“ virtuvėje kurti padeda PALUX, „Asber“, „Lincat“, „Lavezzini“ ir kitų gamintojų profesionalūs įrenginiai.

SUGAMOUR

Restoranas / viešbutis „Amsterdam Plaza“ (+5*)

Tai jaukus viešbutis ir itin prabangus europietiškos virtuvės restoranas, 2019 metų vasarą atvėręs duris Palangoje. Puikus maistas, aukšta aptarnavimo kokybė ir įspūdingas interjeras kiekvienam čia apsilankiusiam leis patirti nepamirštamų akimirkų. Restorano „Amsterdam Plaza“ virtuvėje veikia aukščiausios klasės PALUX, „Asber“, „Lincat“, „Lavezzini“ ir kita įranga, kuri užtikrina sklandų darbą kuriant unikalaus skonio patiekalus.

Amsterdam Plaza

„Paupio turgus“

Unikali ir viena iš didžiausių maisto halių Lietuvoje — „Paupio turgus“, džiuginanti svečius 16-os restoranų pasirinkimu, keliomis maisto parduotuvėmis ir barais. Mums buvo malonu prisidėti prie šio projekto įrengiant keletą restoranų virtuvių! Mūsų užduotis buvo „Paupio turgaus“ maisto halėje įrengti keletą restoranų, užtikrinant modernumą ir efektyvumą. Restoranai šioje maisto halėje nedideli, todėl svarbus kiekvienas centimetras. Turėjome pateikti platų virtuvės įrangos asortimentą: pramoninius šaldytuvus, šaldiklius, taip pat maisto gamybai skirtus šaldomus stalus, WOK grilius, indukcines virykles ir kitą įrangą. Itin daug dėmesio skyrėme garų surinkimui, nes restoranų virtuvės yra atviros, lankytojai gali matyti, kas jose vyksta, kaip ruošiamas išskirtinis maistas.

Paupio turgus

Lietuvoje veikiančioje tarptautinėje kompanijoje – naujas viešojo maitinimo projektas

Projektas įgyvendintas kartu su partnere UAB NOVAMETA, o jo metu įrengta profesionali virtuvė ir 22 metrų maisto išdavimo savitarnos linija. Atsižvelgus į užsakovo poreikius ir planuojamų aptarnauti klientų srautus, profesionalioje savitarnos linijoje integruotas padėklų ir lėkščių dispenseris, šaldomi paviršiai, sriubų marmitai ir šaldomi salotų marmitai, taip pat šildomi marmitai su šildomomis spintelėmis (atomatinis vandens pripildymas, reguliuojama temperatūra, šildymas tiek iš apačios, tiek iš viršaus) bei konditerinė vitrina. Įrengiant virtuvę, pasirinkti NOVAMETA nerūdijančio plieno gaminiai, o siekiant užtikrinti maksimalų patogumą, suprojektuota daug nestandartinių sprendimų, priderintų prie kliento patalpų ir padedančių išlaikyti vientisus paviršius su kuo mažiau sujungimų. Virtuvėje maisto gamybai skirtos dvi profesionalios „Palux“ konvekcinės krosnys (maisto kepimui ir virimui garuose), „Lincat“ paverčiama keptuvė, pritaikyta kepti dideliems maisto kiekiams vienu metu ir kompanijos „Bertos“ viryklė, kuri užtikrina nepertraukiamą gamybos procesą. Taip pat pastatyti „Asber“ šaldytuvai ir šaldikliai, atitinkantys 2020 m. ES normatyvas dėl freono naudojimo. Užsakovui parinkti modeliai jau puikiai pasiteisino dėl galimybės dėti tiesiai į juos GN indus. Be to, virtuvėje bus naudojama „Mach“ puodaplovė. Tai profesionalus ir galingas įrenginys, galintis greitai išplauti ir nusausinti šimtus įvairių puodų, keptuvių, dubenėlių, katilų ir kt.

Įgyvendintas projektas didžiausioje aukštųjų technologijų gamybos įmonėje Lietuvoje

Produktus ir paslaugas mokslui kurianti bendrovė Lietuvoje jau gali džiaugtis nauja modernia maitinimo įstaiga. Pietumis ji aprūpina daugiau nei 1000 žmonių, tad čia itin svarbus sklandus ir efektyvus darbas, todėl įgyvendinant projektą buvo pasirinkti profesionalūs kompanijų „Bertos“, „Palux“, „Zanussi“, „Robotcoupe“ įrenginiai, pritaikyti ilgam nepertraukiamam darbui ir išsiskiriantys maksimaliu patogumu. Naujoje maitinimo įstaigoje taip pat įrengta nestandartinė dviguba kompanijos „Novameta“ maisto išdavimo linija, kuri leidžia maksimaliai sutrumpinti klientų laukimo eilėje laiką. O siekiant užtikrinti greitą, kokybišką ir patogų indų plovimą, pasirinkta galinga kompanijos „Winterhalter“ konvejerinė indpalovė, sujungta su atliekų rūšiavimo zona.

„Sushi namai“ – Japoniško maisto restoranas

Norint paruošti tikrai kokybiškus ir pritrenkiamo skonio sušius, reikia ne tik sumanaus virtuvės šefo, bet ir kokybiškos virtuvės įrangos. „Sushi namai“ – populiarus suši restoranas Klaipėdoje – yra aprūpintas visa reikalinga profesionalia virtuvės įranga. Tai ir specialūs ryžių virimo puodai, indukcinės kaitlentės, WOK, nerūdijančio plieno stalai, lentynos, ledo generatorius, pramoniniai šaldytuvai, šaldikliai produktams laikyti, kita įranga. Nors virtuvė nedidelė ir kompaktiška, čia įrengėme visus reikalingiausius profesionalius virtuvės įrengimus, kurių reikia gaminant egzotiškus japoniškus patiekalus. Profesionali restoranų įranga dažnai lemia virtuvės efektyvumą ir darbo greitį. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie ambicingo restorano kasdieninio darbo ir plėtros.

Sushi namai

Restoranas „deCuba“

Tai stilingas ir jaukus restoranas Palangos širdyje, J. Basanavičiaus gatvėje. „deCuba“ užima daugiau nei 1000 m 2 plotą ir gali priimti iki 600 svečių. Šiltuoju sezonu restorano lankytojai gali mėgautis didžiule vasaros terasa ir pasakišku sodu, kuriame įrengta 400 patogių vietų. Restorano „deCuba“ virtuvėje veikia profesionalūs aukščiausios kokybės PALUX įrenginiai. Ši Vokietijos kompanijos įranga ne tik užtikrina sklandų virtuvės darbą, bet ir padeda virtuvės šefams sukurti nepakartojamų kulinarijos šedevrų.

deCuba