Kokybiškos, funkcionalios ir kompaktiškos pramoninės gruzdintuvės – puikus pagalbininkas bene kiekvienoje viešojo maitinimo įstaigoje, padedantis taupyti laiką, elektros sąnaudas ir vietą. Naudojant šiuos profesionalius įrenginius, savo klientams galima pasiūlyti daugybę skirtingo skonio patiekalų ir užkandžių.
Norint išsirinkti tinkamiausią įrenginį, ekspertai pataria įvertinti ir atsižvelgti į šiuos pagrindinius kriterijus:
Prieš įsigyjant profesionalią gruzdintuvę, visų pirma svarbu pasirinkti tinkamo dydžio ir galingumo įrenginį. Įvertinus maitinimo įstaigos valgiaraštį ir planuojamus klientų srautus, galima rinktis tiek nedidelę vienos, tiek didesnę dviejų talpų gruzdintuvę.
Be to, pramoninės gruzdintuvės skiriasi savo litražu ir galia. Jei turite nedidelę kavinę ar barą ir neplanuojate gaminti daug traškių užkandžių, nebūtina investuoti į galingą ir brangų įrenginį – galbūt pakaktų vos 2 ar 4 litrų prietaiso. O jei gruzdintuvėje kasdien gaminsite didelius kiekius skrudintų bulvyčių, mėsos užkandžių, spurgų ar kitų patiekalų, verta apsvarstyti talpios ir galingos pramoninės gruzdintuvės įsigijimo galimybę. Beje, jei gruzdintuvės litražas didesnis nei 10 l, specialistai rekomenduoja rinktis trifazį įrenginį.
Siekiant užtikrinti kuo patogesnį gruzdintuvių naudojimą, gamintojai aprūpina jas daugybe papildomų komponentų ir funkcijų. Šiuolaikiškos pramoninės gruzdintuvės turi temperatūros reguliavimo funkciją ir apsaugą nuo perkaitimo. Tai užtikrina ne tik sklandų maisto gaminimo procesą, bet ir itin saugų naudojimąsi prietaisu.
Jei maitinimo įstaigoje naudojami dideli aliejaus kiekiai, galima rinktis gruzdintuvę su aliejaus išleidimo kraneliais, kad būtų patogus aliejaus keitimas, o gaminami patiekalai visuomet išliktų traškūs, sveiki ir skanūs.
Prieš įsigyjant gruzdintuvę, būtina ne tik įvertinti jos dydį ar galingumą, bet ir pasirinkti itin patikimą gamintoją. Ilgametę patirtį turinčios ir visame pasaulyje vertinamos kompanijos, tokios kaip „Palux“, „Lincat“, „Bartscher“, „Fimar“, „Bertos“, „Primax“ ir kt., gali pasiūlyti įrenginių, kurie puikiai atliks savo darbą ir tarnaus jūsų maitinimo įstaigoje ne vienerius metus.
Tokie gamintojai nuolat investuoja į gamybos proceso tobulinimą, išnaudoja naujausių technologijų teikiamas galimybes, stebi kintančius rinkos poreikius, todėl jų gaminamos pramoninės gruzdintuvės pasižymi ne tik aukšta kokybe, bet ir funkcionalumu bei ilgaamžiškumu. Tai įranga, sukurta ir pritaikyta naudoti būtent viešojo maitinimo įstaigose: tokios pramoninės gruzdintuvės greitai įkaitina didelius kiekius aliejaus, padeda pagaminti didelius maisto kiekius per dieną ir užtikrina ilgą nepertraukiamą veikimą.
Renkantis gruzdintuvę savo maitinimo įstaigai, ne mažiau svarbu ir lengva bei patogi jos priežiūra. Patikimų gamintojų pramoninės gruzdintuvės gaminamos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, o visos rankenos – iš specialių karščiui atsparių medžiagų. Tai užtikrina atsparumą aplinkos poveikiui, kokybiškumą ir ilgaamžiškumą. Toks metalas yra lengvai valomas, tad šių įrenginių priežiūra nekelia didelių rūpesčių.
Klientų patogumui taip pat siūloma gruzdintuvių su lengvai išmontuojamomis ir atskirai plaunamomis dalimis, pvz., išimamomis aliejaus talpomis. Tuomet palaikyti idealią įrenginio švarą dar lengviau ir patogiau.
Turite daugiau klausimų apie gruzdintuves ar apie kitus restoranuose naudojamus įrenginius? Didžiausią specializuotos įrangos asortimentą Lietuvoje siūlanti UAB AUDORES suteiks jums profesionalią konsultaciją, padės išsirinkti reikiamą įrenginį ir atsakys į visus jums rūpimus klausimus.