Kiekvienas virtuvės šefas, ieškodamas profesionalios virtuvės įrangos pasakys, kad konvekcinė krosnis turi turėti tris svarbiausius bruožus – patogus valdymas, efektyvus darbas ir patikimumas. Įrengiant profesionalią virtuvę dažnai siekiama sutaupyti konvekcinių krosnių sąskaita, tačiau tai nelabai toliaregiškas sprendimas. Konvekcinė krosnis kiekvienoje virtuvėje turi būti itin patikima ir suteikti virtuvės šefui daugiau laisvės, kol ruošiamas maistas.
Konvekcines krosnis gamina tikrai nemažai gamintojų, nes tai vienas iš populiariausių įrengimų.
1. Gamintojas iš Vokietijos. Palux apibūdinti galima dviem žodžiais „vokiška kokybė“. Vokiečiai šioje rinkoje yra neginčijami lyderiai.
2. Patyręs gamintojas. Palux profesionalios virtuvės įrangą gamina nuo 1929 metų. Per beveik šimtmetį trunkantį kelią į pripažinimą buvo visko, bet gamintojas išsilaikė ir sukaupė itin didelę patirtį.
3. Pažangūs technologiniai sprendimai. Ilgametė patirtis + šiuolaikinės technologijos = Palux technika. Konvekcinės krosnys, kaip ir kita įranga yra lengvai ir intuityviai valdoma. Taip pat krosnys gali būti prijungiamos prie kompiuterio ir taip atliekama greita diagnostika ir keičiami reikalingi nustatymai.
4. Itin talpios. Palux šūkis – „didelė laisvė“. Tai reiškia, kad jų profesionali virtuvės įranga ne tik taupo vietą, bet ir suteikia daugiau laisvės šefo kūrybai. Kai virtuvė neužgriozdinta keliomis krosnimis, vietos gastronominėms fantazijoms atsiranda daugiau.
5. Ilgaamžė technika. Palux kuria tik tokius įrengimus, kuriais virtuvės šefai naudojasi ilgai. Tai puiki investicija, kuri atsiperka jau per pirmuosius metus. Palux konvekcinės krosnys yra tik dalis šios vokiečių bendrovės produkcijos.
Konvekcinė krosnis Palux E611 QL yra viena iš populiariausių ir universaliausių konvekcinių krosnių, tinkanti praktiškai visoms profesionalioms virtuvėms. Ji gali būti dviejų modifikacijų – Basic ir Comfort. Skirtumas tarp šių krosnių yra valdymo meniu. Basic versija turi 4 gaminimo programas, o Comfort – net 9 bei receptų knygą.
Palux konvekcinės krosnys yra lengvai ir greitai valomos, todėl įrengimas darbui paruošiamas itin sparčiai.
Virtuvės šefai Lietuvoje itin palankiai atsiliepia apie šias konvekcines krosnis, kuriomis naudojasi kiekvieną dieną ir taip jau ne vienerius metus.