Vandens minkštiklių naudojimas gerokai pailgina gastronomijai skirtos įrangos naudojimo laiką.
Vandens minkštinimas pagrįstas jonų mainais, jo esmė tai, jog jonų mainuose dalyvaujančios medžiagos geba sugerti iš vandens kalcio ir magnio jonus, kurie yra atsakingi už vandens kietumą bei yra kalkių susidarymo priežastis. Todėl dėl veiksmingos apsaugos nuo nuodegų susidarymo sutaupomos įrenginių remonto išlaidos. Įrenginyje yra įmontuotas valdymo blokas, kuriuo galima nustatyti vandens valymo sistemos parametrus pagal individualius poreikius. Valdymo bloko elementai pagaminti iš itin kokybiškos keramikos, atsparūs nusidėvėjimui, korozijai ir teršalams (įskaitant geležies nusėdimą). Ši technologija užtikrina valdymo bloko sandarumą, todėl įrenginys ilgai ir nepriekaištingai veikia.
Įrengimo savybės
• Matmenys: 195x360x510 mm
• Galingumas: 18W/230V
• Pusiau automatinis dervos regeneracijos procesas naudojant druskos tirpalą paleidžiamas rankiniu būdu
• Tamsiai mėlynos spalvos korpusas
• Vandentiekio jungtis ¾”.
• Darbinis slėgis [bar]: 1,5-6,0
• Aplinkos temperatūra [°C]: 5-38
• Didžiausia įeinančio vandens temperatūra [°C]: 38
• Regeneracijos laikas [min]: 37
• Našumas 10° dh - 1200 l
• Dervos tūris: 4,0 l
• Regeneracijos bakas: 8 kg
• Didžiausias vandens srautas: 5 l/min
• 1 regeneracijos ciklui sunaudojama 0,5 kg druskos